Verrassing op de werkvloer

Afrikaanse patronen schilderen op mokken bij de Afrika Centrale

De Afrika Centrale verzorgt korte verrassingsworkshops Afrikaanse dans met live percussie op de werkvloer. Als ochtend gymnastiek in de gang, tijdens de lunchpauze in de kantine, of als zomerse pauze op het grasveldje voor de deur.
West Afrikaanse dansen zijn feestelijk, vrolijk, explosief, humoristisch, verleidelijk en voor iedereen geschikt (man/vrouw, jong/oud, dik/dun, met of zonder danservaring).

Veel bedrijven zien inmiddels de noodzaak van lichaamsbeweging als aanvulling op het dagelijks denkwerk en de eenzijdige belasting van het lichaam. *
Afrikaanse dans zorgt, naast lekkere lichaamsbeweging, voor ontspanning, door explosieve energie en inspanning. Een ideale manier om de hoge werkdruk los te laten, en ruimte te maken voor plezier in je werk. Bovendien werkt samen dansen opzwepend, en versterkt het gevoel van saamhorigheid.

Onze Afrikaanse dansworkshops worden altijd door opzwepende live percussie begeleid!!!

De Afrika Centrale werkt voor bedrijven en instellingen in heel Nederland. De workshops duren 30 minuten.
Informatie over andere en/of langere workshops kan je vinden bij de rubriek Bedrijfsuitje

Verras jij je collega's met swingende ochtendgymnastiek?
Toe aan een actieve pauze?
Zin in een korte binnenval aktie op je bedrijf als prikkelende onderbreking van je werkdag?
Neem dan contact met ons op voor informatie of een offerte.

terug naar boven
* Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) voert i.s.m. zorgverzekeraars en gezondheidsfondsen, al een tijd een campagne om Nederlanders in beweging te krijgen. Dit naar aanleiding van een onderzoek van TNO waarin bleek dat 55% van de Nederlanders vanuit gezondheidsoogpunt te weinig beweegt, en zelf 33% helemaal niet aan beweging doet. Volwassenen zouden minstens 30 minuten per dag, 5 dagen per week, (matig-) intensief moeten bewegen. De nadruk van de campagne ligt op 'plezier in bewegen', en bewegen inpassen in het dagelijks leven.