Bedrijfsuitje

Een swingend bedrijfsuitje

actief bedrijfsuitje met workshop Afrikaanse dans bij De Afrika Centrale

Wil je een actieve en vrolijke dag met je collega's? Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je eens wat anders? De Afrika Centrale maakt verrassende, actieve en creatieve programma's op maat, in Amsterdam of op locatie. Voor bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, (thema-)feesten, Afrika uitje, Afrika evenement en teambuilding. Onze programma's zijn geschikt voor grote en kleine groepen.
Onze bedrijfsworkshops zijn los te boeken, maar ze zijn ook goed met elkaar te combineren. Bij het samenstellen van je programma kun je je keuze maken uit de volgende onderdelen:

Workshop West Afrikaanse dans met (of zonder) live percussie begeleiding

West Afrikaanse dansen zijn feestelijk, vrolijk, explosief, humoristisch, verleidelijk en voor iedereen geschikt; (man/vrouw, jong /oud, dik/dun, met of zonder danservaring). Het is een verrassende aanvulling voor het dagelijkse denkwerk en de eenzijdige belasting van het lichaam.

Enkele reacties op onze bedrijfsuitjes...

“Verplicht opnemen in het Health pakket en CAO!”

“Geweldig goed voor groepsgevoel”

“Perfect, moet vast onderdeel worden tijdens het werk”

“Goede test of je fit bent.”

“Heel gezellig en puur genieten”

Lees meer>>

Misschien is het even slikken, zo'n uitdaging om je Europese (kantoor-)lijf in de strijd te gooien. Maar je zult niet de eerste man of vrouw zijn die binnen 5 minuten in een uitgelaten, ballorige stemming raakt door de vrolijke, energieke dansen en de super swingende opzwepende live muziek!

In Afrika zijn feest, muziek, dans en zang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er wordt dus vaak gezongen tijdens de dansworkshops van De Afrika Centrale! 
Een spreekwoord uit Zimbabwe luidt: "Als je kunt praten, dan kan je zingen. Als je kunt lopen, dan kan je dansen."

Afscheid van een collega? Fusie? Inwijding van het nieuwe bedrijfspand? Nieuwe directeur? Wij bedenken een dansworkshop voor je, waarin op symbolische of rituele wijze aandacht wordt gegeven aan wat je wilt vieren. 

Deze workshop Afrikaans dansen is absoluut de vrolijkste energizer en goed-humeur-leverancier voor je bedrijfsuitje, themafeest of Afrika uitje!

Kijk voor aandachtspunten i.v.m. teambuilding bij de rubriek "aandachtspunten teambuilding"

Workshop Afrikaanse percussie

Workshop Afrikaanse percussie bij de Afrika Centrale

In onze percussieworkshop wordt gespeeld op djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en bellen. Je gaat de uitdaging aan om met je groep een ritme op te bouwen uit een aantal (vaak eenvoudige) ritmische patronen. Zo ontstaat er door samenwerking een swingend geheel. Percussie spelen kan je zien als non-verbaal communiceren; Wordt er naar elkaar geluisterd, dan maak je muziek. Wordt er niet geluisterd, dan maak je herrie.

In Afrika zijn feest, percussie, dans en zang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook in deze workshop wordt dus vaak gezongen, en de kans dat je niet stil kunt zitten achter je djembé, of dat je met je shaker de zaal door swingt, is bijzonder groot!

En of je onze instrumenten nu djembé, djembee, jembe, jembee, jambe, djambee, tam tam, trommel, drum, doundoun, doemdoem, doendoem, dundun, kenkeni, sangbang, sanbang, shaker, handpercussie, percussie instrument of slagwerk instrument noemt; swingen zal het! Een energiek en muzikaal uitje, deze trommelworkshop met hoog party gehalte van De Afrika Centrale!

Workshop Body-percussie

De Bodypercussie workshop is een laagdrempelige, dynamische, energie gevende workshop die het saamhorigheidsgevoel versterkt, en heel geschikt is voor grote groepen. Een extra toegankelijke combinatie van de twee bovenstaande workshops percussie en dans, waarbij muziek maken en bewegen samen gaan; in 'no time' zit het ritme letterlijk in je lijf! Stoelen, tafels, instrumenten, muziekinstallatie, materialen of hulpmiddelen zijn niet nodig!

'Groove', klap en stamp het groepsgevoel, de samenwerking, de aandacht en de creativiteit er weer in!
Een opgewekte en effectieve pauze voor je congres, lezing, training of vergadering.

In deze workshop leer je ritmes maken mét en óp je lichaam; stampen, klappen, wrijven, tikken en kloppen.
Ook je stem ga je soms gebruiken, en niet in de vorm van zingen!
Je gaat de uitdaging aan om met je groep een ritme op te bouwen uit een aantal (vaak eenvoudige) ritmische patronen. Zo ontstaat er door samenwerking een swingend geheel.
Bodypercussie kan je zien als non-verbaal communiceren; Wordt er naar elkaar geluisterd, dan maak je muziek en wordt het een feestje. Wordt er niet geluisterd, dan maak je herrie.

Body-percussie (ook wel lichaamspercussie, body-percussion, Body Drumming of 'Human Rhythm' genoemd) is niet alleen heel erg leuk om te doen, maar het geeft ook een 'boost' aan je immuunsysteem;
Bij Chi Kung (Chinese energietraining) en in verschillende 'alternatieve' geneeswijzen gebruikt men het kloppen of 'tappen' op acupunctuurpunten, meridianen, neurolymfatische punten en de thymus omenergie doorstroom te vergroten, het immuunsysteem te activeren en je spieren te versterken.
Een perfecte energizer!


Workshop beeldbouwen van sloophout - Een bééld van een groep!

Timmer een totem voor je team!
Bouw een krachtige mascotte voor de zaak.
Maak van afgedankte bende een esthetische eye-catcher.

Stevig aan de gang met zaag, hamer, spijkers en schroeven, leef je uit met verf, touw en takken.
Maak van, op de Amsterdamse trottoirs gevonden, sloop- en afvalhout, een fantastisch beeld dat jouw groep vertegenwoordigd.
Je kan het beeld nog versieren met verf, takken, veren, zand, touw, fietsbanden, oude munten, bierblikjes, sleutels, drijfhout en ijzerdraad.

Door schaarste zijn Afrikanen vaak erg vindingrijk in het gebruik van materialen. Naast materiaal uit de natuur (hout, veren, schelpen, etc.) wordt ook ‘resten van het stadse leven’ een nieuw leven ingeblazen. Weinig wordt weggegooid, veel blijkt geschikt voor hergebruik; autobanden worden schoenen, kroonkurken worden shakers, blikjes worden speelgoedauto’s of soeplepels, oude munitiepatronen en mitrailleurs worden fantastische kunstwerken.
In Europa, waar wij geen schaarste in materialen (denken te) hebben, is hergebruik inmiddels door schaarste in schoon milieu interessant geworden.  
In deze workshop leer je te zien dat hergebruik niet alleen belangrijk is, maar ook heel inspirerend!

Leer de schoonheid te zien van afgedankte materialen! Hergebruik je eigen bende!
We vinden het leuk als je zelf sloophout en restmateriaal verzameld, maar als je daar geen tijd voor hebt, dan zorgen wij daarvoor.

Optioneel: Voorbereidende jutters-wandeling in recreatiegebied De Oeverlanden in Amsterdam
Deze workshop wordt gegeven in het atelier van een kunstenares op een uniek kunstenaarsterrein aan de rand van Amsterdam. Het terrein ligt aan De Nieuwe Meer, en recreatiegebied De Oeverlanden.
Je kan meteen met door ons verzameld materiaal gaan beeldbouwen. Maar je kan ook eerst met je groep een wandeling gaan maken in het recreatiegebied, waarbij jullie zelf materiaal uit de natuur verzamelen waarmee het beeld in de workshop gemaakt en versiert kan worden (zoals takken, veren, steentjes en drijfhout). En er wordt ook veel bruikbaars de natuur in gesmeten door de recreërende medemens! (bierblikjes, munten, kroonkurken, ijzerdraadjes, kurken). Jutten aan de stadsrand!

Workshops Afrikaanse patronen schilderen

Eenvoudige of ingewikkelde geometrische patronen, 'primitieve' dieren, of zonnige taferelen, in aarde-tinten of in felle kleuren. We laten ons inspireren door Bogolan-schilderingen uit Mali, schilderingen van Mbuti en Kuba uit Kongo, van Shona uit Zimbabwe, van Ndebele uit Zuid Afrika, van Kassena uit Burkina Faso, door rotstekeningen uit de Sahara, etc.
De schilderworkshops worden begeleid door een kunstenares uit Amsterdam.
Je kan een keuze maken uit de volgende schilderworkshops:

Een mok beschilderen, met porseleinverf

Bedrijfsuitje Afrikaanse patronen schilderen op mokken bij de Afrika Centrale

Nieuwe koffie-/thee mokken voor kantoor? Een exotisch tintje in de kantine? Tropische bekers om de winter door te komen? Beschilder je eigen mok. Verras jezelf. Je wist níet dat je het ìn je had!!!

Groepen tot 30 personen kunnen deze schilderworkshop volgen in het atelier van de kunstenares (op een kunstenaarsterrein in Amsterdam). Met grotere groepen werkt De Afrika Centrale op locatie.

Schilderen op doek, met acrylverf

Kan het kantoor wel wat kleur gebruiken? Nieuw bedrijfspand te kaal? Opwaarderen van die saaie gang? Kleine facelift voor de personeelskamer?
Leef je lekker uit met verf, penseel, en schildersezel.

Ieder schildert op een klein doek (voorbespannen canvas, diverse maten, minimaal 24-30 cm). De doeken kunnen later worden samengevoegd tot een groot werkstuk.

Gaan de verschillende persoonlijke stijlen een geheel vormen? Vullen de individuen elkaar aan? Durf je de vrijheid te nemen om af te wijken? Je zult merken dat iedere collega zijn/haar persoonlijke kracht heeft, waarmee hij/zij bijdraagt aan een kleurrijk geheel. Wees gerust jezelf, er zijn al genoeg anderen!!!

Groepen tot 16 personen kunnen deze schilderworkshop volgen in het atelier van de kunstenares (op een kunstenaarsterrein in Amsterdam). Met grotere groepen werken wij op locatie.
Een creatief en gezellig uitje!

De Afrika Centrale verzorgt nog meer creatieve workshops! Kijk op onze homepage, en bel gerust voor meer informatie.

Bekijk het volgende filmpje voor een impressie van deze schilderworkshop

 

Henna tribal-tattoo painting

Leer hoe je bij jezelf of bij een ander een mooie henna tattoo kan zetten. 
We laten ons inspireren door patronen, symbolen en motieven van de Adinkra/Asante uit Ghana, Ndebele uit Zuid Afrika, Beti uit Kameroen, Kasséna uit Burkina Faso, Yoruba uit Nigeria, Kuba uit Congo, of door rotsschilderingen uit de Sahara.

We gebruiken kant-en-klare (Pakistaanse) henna uit 'cones', dus gaan niet zitten kliederen met het maken van henna-papjes. 
Henna kleurt de huid oranje-bruin, en blijft ruim een week zichtbaar (mits het lang genoeg heeft kunnen intrekken).
Henna is minder goed zichtbaar op een heel donkere huid, tenzij men het echt heel erg lang laat intrekken (en er zelfs mee gaat slapen). 'Met een heel donkere huid' wordt hier bedoeld: 'tegen het zwart aan', zoals bv. bij de donkerste Senegalezen. Bij de meeste mensen uit Noord Afrika, Afrika bezuiden de Sahara, Suriname, Antillen etc.. is henna goed zichtbaar).
Als er veel deelnemers/-sters met een heel donkere huid in de groep zitten, kunnen we ook met Jaqua werken.

Jagua gel is gemaakt van een vrucht uit Zuid-Amerika, genaamd Genipa. Van het sap van de genipavrucht wordt door de inheemse bevolking al eeuwen lang gel gemaakt en gebruikt als lichaamsversiering. Jagua kleurt de huid donkerblauw/zwart, en lijkt dus erg op een echte (niet tijdelijke) tatoeage. Jammer genoeg is Jaqua nogal prijzig, dus gebruiken we het alleen bij mensen met een heel donkere huid, en zal het van invloed zijn op de prijs van de workshop.
Natuurlijk wordt henna van origine gebruikt in culturen waar de mensen niet zo wit zijn als hier in NL, dus over het algemeen is het niet nodig om met veel duurdere jagua te werken.

Zowel henna als Jagua zijn natuurlijke producten en volledig veilig voor de huid.
Wel is aan te raden om tijdens de workshop kleding te dragen die vuil mag worden, voor het geval er wat geknoeid wordt.

 

Workshops sieraden of amuletten maken, en maskers maken van hergebruikt materiaal.

Door schaarste zijn Afrikanen vaak erg vindingrijk in het gebruik van materialen. Naast materiaal uit de natuur (hout, veren, schelpen, etc.) wordt ook ‘resten van het stadse leven’ een nieuw leven ingeblazen. Weinig wordt weggegooid, veel blijkt geschikt voor hergebruik; Autobanden worden schoenen, kroonkurken worden shakers, blikjes worden speelgoedauto’s of soeplepels.
In Europa, waar wij geen schaarste in materialen (denken te) hebben, is hergebruik inmiddels door schaarste in schoon milieu interessant geworden.

Naast organisch materiaal (hout, veren, schelpen, stro, takken, steentjes, etc.) ga je in deze uitdagende workshops een stukje van onze overweldigende stroom afval, op een creatieve manier verwerken. Fietsbanden, frisdrankblikjes, ventielen, oude munten, sleutels en ijzerdraad, vinden hun weg in centuren, armbanden, ringen, kettingen en (op Afrikaanse vormgeving geïnspireerde) maskers.

In deze workshops leer je te zien dat hergebruik niet alleen belangrijk is, maar ook heel inspirerend! Wat op het eerste gezicht de afvalbak in kan, blijkt uiteindelijk nog verrassend mooi en bruikbaar blijkt te zijn.

De sieraden kunnen gedragen, maar ook als object dienen (evenals de maskers) en zijn in principe 'blijvend'.
De amuletten daarintegen, veelal gebruikt bij 'rites'; vruchtbaarheid, initiaties, het vinden van de goede partner, geboorte, rijkdom, ziekte en het buiten sluiten van gevaar, mogen 'vergankelijk' zijn. Ze worden dan ook veelal van klei vervaardigd (ongebakken) en bewerkt met organisch materiaal, textiel of touw. Ze kunnen tijdelijk worden gedragen, maar ook op een speciale plek weggelegd, of begraven.

Deze workshops duren minimaal 1,5 uur.

Zangworkshop met live percussie begeleiding

Een spreekwoord uit Zimbabwe luidt: "Als je kunt praten, dan kan je zingen. Als je kunt lopen, dan kan je dansen."
Samen uit volle borst zingen met swingende live percussie als begeleiding. Probeer dán nog maar eens stil te staan!

In Afrika wordt gezongen om iets te vieren, om iets te verwerken, om iets te herdenken, om iets te betreuren, om elkaar kracht te geven, etc. In zulke situaties kan je niet allemaal tegelijk praten, maar wel allemaal tegelijk zingen!

Biologische lunch

In combinatie met de workshops Afrikaanse patronen schilderen verzorgen wij, voor groepen tot 25 personen een biologische lunch (vega of vegan) in het atelier van de kunstenares. Bij mooi weer en aangename temperaturen wordt buiten gegeten: aan de waterkant op het kunstenaarsterrein. Bij kou en/of regen lunch je in het atelier.


Swing & Share !

Bij De Afrika Centrale kan je niet alleen genieten van de Afrikaanse cultuur, maar krijg je ook de kans om wat terúg te geven aan Afrika.
Feel good, do good!
De Afrika Centrale ondersteunt het werk van Eden Foundation. Eden Foundation geeft duurzame hulp in een van de armste landen van de wereld: Niger (West Afrika);
"Onze oplossing is de boeren zaden te geven van bomen en struiken die op natuurlijke wijze in dit droge gebied kunnen groeien en voedsel geven, zelfs in extreem droge jaren. De bomen en struiken hebben geen irrigatie of kunstmest nodig. De zaden zijn gratis voor de plaatselijke bevolking en we laten hen zien hoe ze deze moeten zaaien. De boeren benaderen Eden op eigen initiatief. De bomen en planten helpen de verwoestijning tegen te gaan."

5% van de prijs voor jouw Swing & Share evenement of workshop gaat rechtstreeks naar Eden Foundation!

Feest voor jou, feest voor Afrika!
Of je bij ons nu komt dansen, trommelen, schilderen, timmeren, zingen, koken of eten bij De Afrika Centrale, steun dit prachtige initiatief, en kies voor ‘Swing & share’!  
"Your greatness is measured by your gifts, not your possessions!"
Wil je meer informatie over het werk van Eden, kijk dan op www.eden-foundation.org

Nog Meer?

De Afrika Centrale verzorgt nog meer Afrikaans entertainment: rustige Afrikaanse muziek tijdens de maaltijd (live gespeeld), een spetterend dans- en percussie spectakel, diverse artiesten, een solo optreden van een cora speler, verhalenvertellers/storytellers, rustige maar swingende wereld-muziek door een DJ, voor een tropische ambiance/achtergrond voor borrel en receptie.

 

Wij werken op unieke locaties in Amsterdam of bij u op locatie.

De Afrika Centrale organiseert een aantal van haar creatieve evenementen en workshop-programma's op een van de grootste Amsterdamse kunstenaarsterreinen: Nieuw en Meer, een voormalig munitieopslagplaats van Rijksdomeinen. Laat je uitdagen, inspireren en motiveren op deze unieke Amsterdamse 'broedplaats' voor beeldend kunstenaars, artiesten en aan kunst gelieërde bedrijven! Het terrein is bereikbaar met auto (gratis parkeren!), de fiets, de bus en de boot, en grenst aan recreatiegebied De Oeverlanden. Een prachtige groene plek in Amsterdam.

Ook werkt De Afrika Centrale in een van de acht studio's van een groot danscentrum in een oude kerk in Oud West, Chassé Dance Studio's, waar jong en oud, multi-cultureel en kleurrijk Amsterdam repeteert, traint, zich in het zweet werkt en daarna lekker bijkomt in het café.

Percussieworkshops geven wij in een studio in Oud West of in het grootste muziekstudio complex van Amsterdam: Q-factory in Amsterdam Oost.

In Amsterdam maakt De Afrika Centrale, kortom, gebruik van verschillende bijzondere locaties. 
Een daarvan ligt bij de ring van Amsterdam, makkelijk bereikbaar met de auto, en met voldoende gratis parkeergelegenheid. Andere locaties zijn weer meer geschikt voor groepen die met het openbaar vervoer naar Amsterdam komen.
De locaties varieëren van gezellig informeel, tot piekfijn verzorgt, tot 'hip'.

Daarnaast werken wij bij bedrijven en partycentra op locatie in heel Nederland.


Verrassing op de werkvloer?

De Afrika Centrale verzorgt korte verrassingsworkshops Afrikaanse dans met live percussie op de werkvloer.

Lees meer>>

Deze bedrijven en instellingen gingen u voor

Price Waterhouse Coopers, KPN telecom, KLM, Endemol, ING Bank, ABN/AMRO, Fortis Bank, Triodos Bank, TNO Arbeid, SFB groep, NUON, Essent, Bouwfonds Hoevelaken, Hilton Schiphol, Nederlandse Spoorwegen / NS, Readers Digest, Centraal Beheer/Achmea, Achmea Corporate Accounts, Shell, Deloitte, Heineken, Heineken International, College voor Zorgverzekering (CVZ), Vendex KBB IT services, Red Bull, Dell BV, Nissan, Saint-Gobain Weber Beamix BV, IKEA Haarlem, ING / KPM, Technische Unie / TU, TNT Post Pakketservice, Delta Lloyd, XEROX NL., Waternet, IT-staffing, Softwarepool, Perkin Elmer Life and Analytical Sciences BV, KIA Nederland, Bose BV, Smit's Bouwbedrijf (SBB), Advocatenkantoor Stibbe, Van Nimwegen en Partners Managementadviseurs, Maarleveld & Co, Norton, SC. Johnson Europlant BV, LifeScan,  Accenture Public Service, DSP-groep, Van Neerbos Bouwmarkten (Gamma/Karwij), Trainingsburo Vergouwen Overduin, TLC Training BV,  Instituut Collectie Nederland, Topsportcentrum Stad Rotterdam, Cerein BV, Viva, Pro Biblio, Workmassage, Winkelcentrum Struytse Hoeck Hellevoetsluis, Movares NL, Golfclub Best, Voetbalvereniging Swift Amsterdam, Gunnebo NL, Woningbouwvereniging Eigen Haard, MI Consultancy, Nysingh advocaten/notarissen Arnhem, WWAV non-profit Marketing, Velco Brandbeveiliging Oldenzaal, 

Ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Justitie (Reclassering), Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ministerie van Binnenlandse Zaken, DWI, Koninklijke Marechaussee, EVD (Min. v. Econ. Zaken), IWI (Inspectie Werk en Inkomen, Ministerie van SZW), UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen), CWI (Centrum voor Werk en Inkomen), Belastingdienst Amsterdam, Pantar Amsterdam, Jongerenloket Zuid Oost (DWI), Raad voor Rechtsbijstand, Stadsgewest Haaglanden, Stadsdeel Bos en Lommer (Amsterdam), Gemeente Zoeterwoude, Gemeente Waterland, Provincie Noord-Holland, Bureau Water, Politie Kennemerland, Syntens innovatienetwerk, Sociale Verzekerings Bank (SVB), Dienst Persoonsregistratie Amsterdam, Veiligheidsregio Zuid Oost Brabant, Dienst Landelijk Gebied, Politie Flevoland, Stadsdeel Amsterdam Oost.

FMO Finance for Development, ZOA-vluchtelingenzorg, IHE Delft / Unesco, Wemos, ICCO, Mensen in Nood / Cordaid, Memisa, HHumanLink (Hivos/Humanitas), Nationale Postcode loterij, Sponsor loterij, De Schepper campagnes, Plan Nederland, Fair Ground Sessions, Nederlands Instituut voor Zuidelijk Afrika, Stichting Made-By (Solidaridat), stichting Wakker Dier, Dirk Kuyt Foundation, Fair Food International, Raphaël Stichting

Time Out Events, ISH-Events, De Evenementenfabriek, Anchada Events, Mokum Events, PromoPodium B.V., Jibe! Marketing Services, Puur Amsterdam, Bureau Podium, Buro Mix, Non!soesa, Tinker, Salsa.nl, Amsterdam Creative Productions, Novella Holding, Meeting Point Entertraining, Savage Productions, TWBA/Busted, All Season Sports, Feestproducties.nl, Kwik Events, Stadsarrangement.nl, Mark Events, Evenementenbureau ROC Nijmegen, Motion 5, Evenementenbureau Levensgenieters.

Roots Open Air, Festival Mundial, Putumayo-world music, Afrika Dag Almere, Ontpop Festival, Wereldwijkfestival Amsterdam Oost, Wereld dansfestival, Stichting Stadsspelen Amsterdam, Cultuurfestival Amsterdam Oud West, 
Haags Historisch museum, Ouwehands Dierenpark, Amsterdam Global DanceLab.

GGZ-Noord Holland Noord, Diakonessenhuis Utrecht afd. Radiologie, Riagg, Bureau Raedelijn, Parnassia Haagrand, Regionale Instelling Beschermd Wonen K/A en M (RIBW), Casca, Symfora-groep Amersfoort, AMC ziekenhuis, VU Medisch Centrum, Spaarneziekenhuis, Leids Universitair Medisch Centrum, West Fries Gasthuis, Gemini Ziekenhuis Den Helder, Stg.Welzijn Ouderen (Amstelveen, Hoofddorp, Uithoorn), Markant Steunpunt mantelzorg Amsterdam, Steunpunt Mantelzorg Amstelring, CARDEA Jeugdzorg Leiden, Bureau Jeugdzorg Hoofddorp, ZZG Nijmegen, Ziezo Praktijkhuis, Huisartsenpraktijk Molenaar Purmerend, Stg.Welzijn Abcoude, Mee Amstel & Zaan, Verzorgingstehuis Bethshalom, Brentano, Zorgcentrum Aelsmeer. Odion Purmerend, Goed te Doen, Stichting BVV Velsen, Tandartspraktijk v.der Bend e de Wee Bloemendaal, RSI-Vereniging, Zorggroep Maas en Waal, Singeland Ziekenhuis Doetinchem, GGZ Buiten Amstel, ACT Jong Volwassenen, Gemini Ziekenhuis Den Helder, William Schrikker Groep, GGZ De Waag Amsterdam, RIBW Groep Overijssel.

Docenten / management / staff van:
Universiteit van Amsterdam (UVA), SCO-Kohnstamm Instituut, Vrije Universiteit Amsterdam (VU), Universiteit Leiden, Hogeschool Utrecht, Haagse Hogeschool, Hogeschool InHolland, Hogeschool de Horst, Hogeschool Zuyd, Stichting Speciaal Onderwijs Leiden, ROC van Amsterdam, ROC Flevoland, Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (N.W.O. Tilbug), Vechtstedecollege Weesp, Veenlanden College Mijdrecht, Munnikenheidecollege Etten-Leur, RKbs. Klippeholm Hoofddorp, De Goudse Waarden Gouda, obs. Willem Eggert, Brede school De Kraal Purmerend, Onderwijs Organisatie Advies, Kinderdagverblijf Bisonspoor, Kinderdagverblijf Juliana, Ignatius Gymnasium Amsterdam, Saenredamcollege Zaandijk, Basisschool Amstelschool, Muziekcentrum Aslan, Basisschool Klippeholm Hoofddorp.
Zoals u ziet verzorgen wij Afrikaanse workshops, optredens, swingend en exotisch entertainment, een Tropische verrassing, energizer, kick-off, of break-out voor vergadering, symposium, congres of multi-cultureel business-event, van Amsterdam tot Antwerpen, van Arnhem tot Alkmaar, van Almelo tot Apeldoorn, Van Assen tot Amersfoort, van Breda tot Brussel, van Bergen op Zoom tot Beverwijk, van Deventer tot Dordrecht, van Den Haag (s'-Gravenhage) tot Den Bosch (s'-Hertogenbosch), van Eindhoven tot Enschede, van Goes tot Gent, van Groningen tot Geleen, van Haarlem tot Hasselt, van Heerlen tot Hilversum, van Den Helder tot Heerlen, van Hengelo tot Hoek van Holland, van Katwijk tot Castricum, van Leeuwarden tot Luik, van Maastricht tot Middelburg, van Nijmegen tot Nunspeet, van Roermond tot Rozendaal, van Rotterdam to Roosendaal, van Sittard tot Schiermonnikoog, van Sneek tot Schiedam, van Tilburg tot Texel, van Utrecht tot Uden, van Venlo tot Vlissingen, van Vlieland tot Vlaardingen, van Zwolle tot Zandvoort, en alles wat daar tussen ligt!

 

terug naar boven